Student i Uppsala

Det sägs ofta att Uppsala är Sveriges bästa studentstad och vi på Uppsala teknolog- och naturvetarkår kan inte annat än att hålla med. Som student i Uppsala finns det mycket som kan vara bra att hålla kolla på. Är du ny student i staden rekommenderar vi att du kikar under fliken "Ny student" och har du några funderingar kring studentlegitimation så finns all information under fliken "Studentlegitimation".

Som ny student i Uppsala finns det en hel del saker som kan vara bra att veta. Under fliken Ny student kan du läsa om Uppsalas campus, bostäder, CSN, kårer, nationer, studentkultur, mottagningar, kurslitteratur och om var du kan få stöd och hjälp.

Som student har man rätt att få en studentlegitimation. Denna kan användas för att få rabatter och i Uppsala kombineras den även med nationskortet vilket gör att man får gå in på nation. Som medlem i Uppsala teknolog- och naturvetarkår kan du även få ett klistermärke till din studentlegitimation vilket gör att du enkelt kan bevisa ditt medlemskap i kåren. Läs mer under fliken Studentlegitimation.