Hyr Uthgård

Uppsala teknolog- och naturvetarkårs kårhus, Uthgård, är en fin och gemytlig lokal med mycket historia. Lokalen lämpar sig för flera olika typer av tillställningar så som födelsedagar, bröllop och disputationsfester.

Uthgård ligger på Polacksbacken och har under historien använts som både skjutbana, fängelse och sjukstuga. Sedan 1995 huserar här Uppsala teknolog- och naturvetarkår och använder lokalen som kårhus. Lokalen är utrustad med både storkök, festsalong samt bar- och bastudel och lämpar sig för alla typer av festiligheter.

Lokalen rymmer upp til 90 sittande gäster och är väl utrustad med både ljus- och ljudutrustning.
Vid uthyrningar erbjuds personal från kårens egna Klubbverk, som är väl införstådda och utbildade i hur husets kök och bar fungerar. Personalen kan hjälpa till med både matlagning, servering, barbemanning och städa efter tillställningen. 

Värt att notera är att hela lokalen och dess verandor innefattas av ett tillstånd för alkoholförsäljning, detta innebär att ingen medhavd alkohol får vara i lokalen. Däremot går speciella dryckesönskemål allt som oftast att lösa!

Är ni intresserad av att hyra Uthgård för er bröllopsfest, födelsedagskalas, releasevent, företagsfest eller annan happening så kontakta kårens Klubbmästare.

Varmt välkommen till Uthgård!

 

Prislista och prisexempel

Anna Hillver
070-495 99 28