För företag

Har ni som företag ett stort intresse av att träffa våra studenter? Då skräddarsyr vi en lösning som passar för just er. Lunchföreläsningar och kvällsevent är bra sätt att möta studenter.

Uppsala teknolog- och naturvetarkår har många plattformar att erbjuda vad gäller mötet med studenter som studerar på tekniska- och naturvetenskapliga fakulteten. Läs de vanliga förslagen nedan, kontakta sedan Samarbetskontakten på UTN.

För att läsa mer om UTN:s event och priser klicka här.

Martin Gustavsson
070-308 95 27

Gäller det UTN:s karriärmässa, Utnarm? Klicka här


Lunchföreläsning

En lunchföreläsning är ett unikt tillfälle att träffa många studenter och samtidigt få berätta om sin verksamhet, ett spännande projekt och kanske ett traineeprogram.

Ett lunchföredrag på 45 minuter brukar locka 80-110 studenter vi hjälper er med marknadsföring, anmälningssystem, lokal, mat,  teknik samt utvärdering av eventet.

Detta kostar 15 000 kr + mat, där det finns olika alternativ att välja mellan. Alla priser är inklusive moms då UTN är en kår.


Kvällsevent

Har ni ett spännande case som ni vill testa med våra studenter? Vill ni vara på erat kontor för att visa upp hur en arbetsplats ser ut?

Kvällsevent går att skräddarsy väldigt mycket. Ni får träffa 30-50 studenter under cirka 3 timmar där ni kan berätta om både företagskultur, arbetsmodeller eller göra ett utmanande case.

Detta kostar 17 000 kr + mat. Alla priser är inklusive moms då UTN är en kår.


Exponering


Arbetslivsankytning i utbildningarna

Har du frågor som rör utbildningarna mer specifik, kontakta då vår Studiebevakare med arbetslivsansvar