Examensgasquen

Examensgasquen 2019

Har klockorna ringt ut för sista gången och är det dags för dig att lämna ditt studentliv och kliva in i vuxenvärldens vardag?

Uppsala teknolog- och naturvetarkår bjuder in dig att fira en sista kväll tillsammans med oss och dina studiekamrater! I samband med examensceremonin den 9 november anordnar vi en gasque till din ära, mitt i Uppsalas hjärta på Stockholms nation.

Gasquen är till för dig som får din examen på examensceremonin samma dag och anhöriga är välkomna att delta på gasquen i mån om plats!

Du anmäler dig och eventuella anhöriga via länken nedan. Vi kan på förhand garantera att du får ta med två anhöriga om du får en plats på gasquen, men om det blir platser över kommer vi öppna upp anmälan för ytterligare anhöriga.

Anmälan öppnar 7 oktober 18:00 och stänger 13 oktober 23:59

Länk för anmälan: https://forms.gle/FfqEbKko1ScFvQo28

Lägg märke till att antalet platser är begränsat och att det är först till kvarn som gäller, så anmäl dig så snabbt som möjligt!

Datum: 9 november
Tid: 17 dk
Var: Stockholms nation
Vad: Gasque med efterföljande släpp till 01:00
I kuvertet: 1 fördrink, 3 rätter, 1 öl/cider, 2 glas vin och kaffe/te. Snaps och avec kommer gå att köpa på plats. Släppet ingår i kuvertpriset.
Pris: 450 kr för examinander samt anhöriga.

Betalningsinformation kommer snart efter vi mottagit din anmälan. Din plats är garanterad först när betalningen är genomförd.

 

Kan du inte gå på gasquen men vill ändå dela kvällen med dina vänner? Du kommer också kunna köpa biljetter till släppet för 60 kr, information om detta kommer efter att anmälan till gasquen stängt!

Vill du veta mer om UTN:s alumnverksamhet kan du läsa mer på: https://www.utn.se/sv/arbetsmarknad/alumn

Vill du ingå i Universitets alumnnätverk kan du läsa mer och registrera dig på: www.uu.se/alumn

För frågor och funderingar kan du kontakta projektledarna Sanne och Elin på examen [at] utn.se

Efter sittning är det såklart släpp som gäller!

Oavsett om du tagit examen tidigare och vill va med och fira dina nya medalumner, om du tagit examen i år men inte hade möjlighet att gå på gasquen, om du vill va med och  fira din vän som tagit examen eller om du bara är taggad på att gå på släpp så är du varmt välkommen till Examensgasquens släpp!

Tid: kl 22.00 till kl 01.00
Plats: Stockholms nation
Kostnad: 50 kr
Anmälan: https://forms.gle/co8256Xj9mANqo5v6

Begränsat antal biljetter så först till kvarn. Inget nationskort krävs. Endast förköpta biljetter gäller. Har du plats på gasquen ingår biljett till släppet så då behöver du inte köpa släppbiljett!