Uppstuk

Är du studerande, närmar dig examen, eller är utexaminerad och vill skaffa dig meriterande arbetslivserfarenhet? Vill du få möjlighet att skapa värdefulla kontakter och bredda dina karriärmöjligheter redan under studietiden? Eller är du helt enkelt på jakt efter ditt framtida drömjobb eller sommarjobb? Ta chansen – jobba som konsult hos oss eller låt oss rekrytera dig till framgång!
 

Uppstuk, Uppsala studentkonsulter, är ett företag som ägs av bl.a. Uppsala teknolog- och naturvetarkår, Uppsala universitet och Uppsalaekonomerna. Vi arbetar för att stärka och utveckla din kompetens i yrkeslivet genom att erbjuda meriterande arbete som i regel har direkt relevans för dina studier. Uppdragen är på allt ifrån ett par timmar i veckan upp till heltid. Tack vare vårt nära samarbete med många studentföreningar och flera års erfarenhet vet vi vad som krävs för att du ska kunna kombinera dina studier med arbete på ett hållbart sätt. Vi vet även vilka utmaningar du som utexaminerad står inför och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig på vägen mot ditt drömjobb.

Ligg steget före och connecta med oss på vår karriärsida. På så sätt kan vi matcha din unika kompetens och dina önskemål mot de uppdrag vi får in och mot det behov vi vet finns hos våra kunder. Vi hittar jobbet som passar just dig!

Se lediga jobb och connecta med oss redan idag!

https://www.uppstuk.se/

Har du en fråga? Tveka inte att kontakta oss på info [at] uppstuk.se eller någon av oss personligen genom kontaktuppgifterna på vår hemsida.