Alumn

När du har avslutat dina studier på TekNat-fakulteten blir du alumn. UTN arbetar aktivt för att hålla god kontakt med våra alumner, både centralt och lokalt på sektionerna.

Alumnverksamheten

Genom en välfungerande alumnverksamhet kan studenter utöka sina professionella nätverk, ta del av information inom sina kompetensområden samt få hjälp på vägen ut i arbetslivet. Alumnernas insats som inspiratörer för nuvarande studenter och som resurser för utveckling av universitets verksamhet är av stor vikt för kåren.

Varje termin anordnar UTN ett event dit alla UTN:s alumner är välkomna. Dessutom anordnar kåren specifika event för de som engagerat sig i UTN:s kommittéer, arbetsgrupper, styrelse eller ledningsgrupp.

UTN håller kontakten med alumner främst via vår alumngrupp i Uppsala universitets alumnnätverk. Om du vill ha information om kårens verksamhet, inbjudningar till våra alumnevent och få möjlighet att hålla kontakten med andra alumner så kan du registrera dig i denna grupp. Du kan också gå med i våra alumngrupper på Facebook eller LinkedIn.

I UTN:s ledningsgrupp är det Studiebevakaren med arbetslivsansvar som är ansvarig för alumnverksamheten.
Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

Stödmedlemskap
Att vara stödmedlem i UTN innebär att du får möjlighet att fortsätta ta del av de arrangemang och arbete som kåren genomför, däremot kommer du inte bidra till mandatfördelningen i kårfullmäktige. Som stöd- och kårmedlem har du möjlighet att få medlemspriser på våra event, i Café Bocken och på våra torsdagspubar! För att kunna verifiera ditt (stöd)medlemskap måste du ha ett klistermärke på ditt mecenat/nationskort. Om du inte studerar längre kan du självklart sätta klistermärket på något annat kort där ditt namn finns med. Klistermärket kan du hämta ut i Café Bocken, uppge ditt personnummer och att du är stödmedlem.

För att ansöka om stödmedlemskap anmäler du dig här
För att fullfölja medlemskapet betalar du 150 kr här

Ditt stödmedlemskap är giltigt i ett verksamhetsår och du kommer att få en påminnelse
om att förnya ditt stödmedlemskap i samband medmedlemsuppdateringen i oktober.

Har du tankar och ideér på hur vi kan ta hand om dig som stödmedlem får du gärna
höra av dig till ordf [at] utn.se!

Petter Elgh
018-57 25 21